1
Sasmalcini sīpolu un ķiplokus. Uzkarsē olīveļļu pannā un apcep sīpolus un ķiplokus līdz tie kļūst zeltaini.
2
Pievieno smalki sagrieztu brieža gaļu pannā, pievieno sāli un piparus pēc garšas. Cep, līdz gaļa ir gatava. Atstāj atdzist.
3
Izrullē ravioli mīklu un izgriez nelielus kvadrātiņus. Uz katra kvadrātiņa liec nelielu daudzumu gaļas pildījuma. Pārklāj ar otru mīklas kvadrātiņu un cieši nospied maliņas.
4
Uzkarsē sviestu pannā, pievieno sagrieztas austersēnes un cep, līdz tās ir mīkstas. Pievieno saldo krējumu, sāli un piparus pēc garšas. Vāri, līdz mērce sabiezē.
5
Liec ravioli verdošā, sālītā ūdenī un vāri, līdz tie uzpeld virspusē.
6
Pasniedz ravioli ar karstu austersēņu mērci, apkaisi ar grauzdētiem pīniju riekstiem un sarīvētu cieto sieru.