Ravioli ar brieža gaļu, austersēņu saldkrējuma mērci, pīniju riekstiem un cieto sieru attēls
Foto: DALL-E

Ravioli ar brieža gaļu, austersēņu saldkrējuma mērci, pīniju riekstiem un cieto sieru

cepu.lv

1st. 15 min
Tu gatavo: 45 min Gatavojas pats: 30 min
4 porcija/s
Sarežģītība

Izsmalcināti un eleganti ravioli ar brieža gaļu, pasniegti ar krēmīgu austersēņu mērci, pīniju riekstiem un cietā siera drupačām.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sastāvdaļas
Ravioli
300 g Brieža gaļa
500 g Ravioli mīkla
1 gab. Sīpoli
2 gab. Ķiploka daiviņas
2 ēd. k. Olīveļļa
pēc garšas Sāls
pēc garšas Maltie pipari
Mērce
200 g Austersēnes
200 ml Saldais krējums
50 g Pīniju rieksti
50 g Cietais siers
30 g Sviests
pēc garšas Sāls
pēc garšas Maltie pipari
Pagatavošana
1
Sasmalcini sīpolu un ķiplokus. Uzkarsē olīveļļu pannā un apcep sīpolus un ķiplokus līdz tie kļūst zeltaini.
2
Pievieno smalki sagrieztu brieža gaļu pannā, pievieno sāli un piparus pēc garšas. Cep, līdz gaļa ir gatava. Atstāj atdzist.
3
Izrullē ravioli mīklu un izgriez nelielus kvadrātiņus. Uz katra kvadrātiņa liec nelielu daudzumu gaļas pildījuma. Pārklāj ar otru mīklas kvadrātiņu un cieši nospied maliņas.
4
Uzkarsē sviestu pannā, pievieno sagrieztas austersēnes un cep, līdz tās ir mīkstas. Pievieno saldo krējumu, sāli un piparus pēc garšas. Vāri, līdz mērce sabiezē.
5
Liec ravioli verdošā, sālītā ūdenī un vāri, līdz tie uzpeld virspusē.
6
Pasniedz ravioli ar karstu austersēņu mērci, apkaisi ar grauzdētiem pīniju riekstiem un sarīvētu cieto sieru.
7
Mmm...