1
Sākumā sagatavo marinādi: sagriez sīpolus plānās ripiņās un sajauc ar etiķi, ūdeni, cukuru, sāli un maltajiem pipariem. Samaisi līdz cukurs un sāls izšķīst.
2
Sagriez cūkgaļu vidēja lieluma gabalos un ievieto to marinādē. Pārklāj bļodu ar pārtikas plēvi un ļauj gaļai marinēties ledusskapī 4-6 stundas, lai garšas iesūktos.
3
Kad gaļa ir pietiekami marinējusies, izņem to no marinādes un nosusini ar papīra dvieli. Pagatavo grilu vai cepšanas pannu.
4
Uzver gaļas gabalus uz iesmiem, atstājot nelielu atstarpi starp tiem, lai gaļa vienmērīgi izceptos.
5
Grilē šašliku uz vidējas uguns apmēram 25-30 minūtes, regulāri apgrozot, līdz gaļa ir pilnībā izcepusies un viegli brūna.
6
Pasniedz šašliku ar svaigiem pētersīļiem un citronu sulu, lai piešķirtu atsvaidzinošu garšu.