1
Nomizo un sagriez kartupeļus plānās šķēlēs. Vāri kartupeļus sālsūdenī 10 minūtes, līdz tie ir mīksti, bet ne pilnībā izvārīti.
2
Sagriez cukini, papriku un sīpolu šķēlēs. Pārgriez ķiršu tomātus uz pusēm.
3
Uzkarsē pannu ar olīveļļu un apcep sīpolus, līdz tie ir zeltaini. Pievieno papriku un cukini, cep vēl 5 minūtes.
4
Uzkarsē krāsni līdz 180 grādiem pēc Celsija.
5
Liec kartupeļus, cukini, papriku un ķiršu tomātus cepamtraukā kārtās. Pārkaisi ar sāli un pipariem pēc garšas.
6
Pārkaisi ar rīvēto sieru un liec cepties krāsnī 30 minūtes, līdz siers ir zeltaini brūns.
7
Izņem no krāsns un ļauj nedaudz atdzist pirms pasniegšanas.