1
Katlā uzvāriet ūdeni un pievienojiet sāli. Kad ūdens vārās, pievienojiet tagliatelle pastu un vāriet saskaņā ar norādījumiem uz iepakojuma, līdz tā ir al dente.
2
Kamēr pasta vārās, smalki sagrieziet sēnes un sakapājiet pētersīļus.
3
Lielā pannā izkausējiet sviestu un pievienojiet sēnes. Cepiet tās uz vidējas uguns līdz tās ir zeltaini brūnas un mīkstas.
4
Ielejiet saldo krējumu pannā ar sēnēm un samaisiet. Pievienojiet trifeļu eļļu un turpiniet gatavot, līdz mērce nedaudz sabiezē.
5
Nokāsiet pastu un pievienojiet to pannā ar mērci. Samaisiet visu kopā, lai pasta būtu pilnībā pārklāta ar mērci.
6
Pievienojiet rīvētu Parmezāna sieru un melnos piparus pēc garšas. Viegli samaisiet.
7
Pasniedziet pastu uz šķīvjiem, dekorējot ar svaigiem pētersīļiem un, ja vēlaties, papildu Parmezāna sieru.