1
Nomizo saldo kartupeļus un sagriez nelielos kubiņos. Uzkarsē pannu ar eļļu. Sautē saldos kartupeļus, līdz tie kļūst mīksti un viegli karamelizējas. Pievieno sāli, piparus un kūpināto papriku.
2
Tikmēr noskalo melnās pupiņas un notecini ūdeni. Citā pannā nedaudz tās apcep. Pievieno kumīnu, čili un šķipsniņu sāls. Viegli nedaudz saspied ar dakšiņu, lai iegūtu krēmīgumu.
3
Kad saldie kartupeļi ir izcepušies, pievieno tos pupiņām. Pievieno kumīnu, čili piparus un sāli. Rūpīgi sajauc.
4
Sakuļ olas, pievieno šķipsnu sāls. Pannā ielej eļļu un pagatavo maigu olu kulteni.
5
Salsas jeb pico de gallo gatavošana. Sajauc tomātu, sīpolu, kinzu, piparus, sāli un laima sulu.
6
Burito salikšana. Tortilju uzsildi pannā, lai tā kļūst mīksta.
7
Vidū liec: melnās pupiņas, olu kulteni, ceptos saldos kartupeļus, salsu jeb pico de gallo un rīvētu sieru.
8
Sarullē burito un, ja vēlies, apgrilē no abām pusēm.
9
Pasniedz burito ar laima šķēlītēm un salsu kā piedevu. Izbaudi!