1
Nomizo un sagriez sīpolus pusgredzenos. Burkānus nomizo un sarīvē uz rupjās rīves.
2
Uzkarsē lielu pannu vai katlu ar eļļu un apcep sīpolus līdz tie kļūst zeltaini.
3
Pievieno sarīvētus burkānus un turpini cept uz vidējas uguns, līdz burkāni mīksti.
4
Pievieno skābos kāpostus un cukuru, visu labi samaisi.
5
Sagriez žāvētās desiņas šķēlēs un pievieno tās katlā ar kāpostiem.
6
Pielej ūdeni, pieber sāli un piparus pēc garšas, samaisi un uzliec vāku.
7
Uz lēnas uguns sautē kāpostus apmēram 1 stundu, regulāri apmaisot, līdz tie ir mīksti un garšas ir savijušās.
8
Pasniedz karstu, dekorējot ar svaigu pētersīļu vai skābo krējumu pēc izvēles.