Suši ar kūpinātu buti attēls
Foto: DALL-E

Suši ar kūpinātu buti

cepu.lv

55 min
Tu gatavo: 45 min Gatavojas pats: 10 min
4 porcija/s
Sarežģītība

Izbaudiet unikālu suši kombināciju ar kūpinātu buti un svaigām sastāvdaļām
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sastāvdaļas
250 g Suši rīsi
300 ml Ūdens
2 ēd. k. Rīsu etiķis
1 ēd. k. Cukurs
0.5 ēd. k. Sāls
150 g Kūpināta bute
1 gab. Avokado
1 gab. Gurķis
4 gab. Nori lapas
pēc garšas Sojas mērce
pēc garšas Marinēts ingvers
pēc garšas Wasabi
Pagatavošana
1
Noskalo suši rīsus zem tekoša ūdens, līdz ūdens kļūst dzidrs. Tad liec rīsus katliņā ar ūdeni un vāri, līdz tie kļūst mīksti. Pēc tam noņem no uguns un atdzesē.
2
Sajauc rīsu etiķi, cukuru un sāli, līdz cukurs izšķīst. Pievieno maisījumu atdzesētiem rīsiem un uzmanīgi samaisi.
3
Sagriez kūpinātu buti, avokado un gurķi plānās šķēlēs.
4
Novietojiet nori lapu uz bambusa paklājiņa, uzklājiet plānu kārtu rīsu, atstājot augšējo malu brīvu.
5
Novietojiet kūpinātu buti, avokado un gurķi uz rīsiem. Rullējiet nori lapu, izmantojot bambusa paklājiņu, lai izveidotu stingru rullīti.
6
Sagrieziet rullīti gabaliņos un pasniedziet ar sojas mērci, marinētu ingveru un wasabi.
7
Mmm...