1
Noskalo suši rīsus zem tekoša ūdens, līdz ūdens kļūst dzidrs. Tad liec rīsus katliņā ar ūdeni un vāri, līdz tie kļūst mīksti. Pēc tam noņem no uguns un atdzesē.
2
Sajauc rīsu etiķi, cukuru un sāli, līdz cukurs izšķīst. Pievieno maisījumu atdzesētiem rīsiem un uzmanīgi samaisi.
3
Sagriez kūpinātu buti, avokado un gurķi plānās šķēlēs.
4
Novietojiet nori lapu uz bambusa paklājiņa, uzklājiet plānu kārtu rīsu, atstājot augšējo malu brīvu.
5
Novietojiet kūpinātu buti, avokado un gurķi uz rīsiem. Rullējiet nori lapu, izmantojot bambusa paklājiņu, lai izveidotu stingru rullīti.
6
Sagrieziet rullīti gabaliņos un pasniedziet ar sojas mērci, marinētu ingveru un wasabi.