1
Sagatavo kuskusu. Uzvāri 300 ml ūdens ar šķipsnu sāls. Noņem no uguns, pievieno kuskusu un atstāj uz 5 minūtēm, lai tas uzbriest.
2
Sagriez tītara fileju nelielos gabaliņos. Uzkarsē pannu ar ēdamkaroti olīveļļas un apcep tītara gabaliņus, līdz tie ir zeltaini brūni un pilnībā gatavi.
3
Kamēr tītars cepas, sagriez cherry tomātus uz pusēm un gurķi šķēlēs. Sakapā svaigu pētersīli.
4
Kad kuskuss ir gatavs, to viegli sakrata ar dakšiņu, lai atdalītu graudus.
5
Sajauc kopā kuskusu ar ceptiem tītara gabaliņiem, tomātiem, gurķiem un melnajām olīvām. Pievieno atlikušās ēdamkarotes olīveļļas, sāli un piparus pēc garšas.
6
Pirms pasniegšanas, dekorē ar sasmalcinātu pētersīli un papildus olīveļļu, ja vēlies.