Tītara un saldo kartupeļu čili attēls
Foto: DALL-E

Tītara un saldo kartupeļu čili

cepu.lv

1st. 35 min
Tu gatavo: 20 min Gatavojas pats: 1st. 15 min
6 porcija/s
Sarežģītība

Izbaudiet šo garšīgo un sildošo tītara un saldo kartupeļu čili, kas ir ideāls izvēle vēsākām dienām.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sastāvdaļas
500 g Tītara maltā gaļa
2 gab. Saldie kartupeļi
1 gab. Sīpols
1 gab. Sarkanais paprika
400 g Melnās pupiņas (konservētas)
400 g Tomātu biezenis
500 ml Dārzeņu buljons
3 gab. Ķiploka daiviņas
1 ēd. k. Čili pulveris
1 tējk. Kumins
pēc garšas Sāls
pēc garšas Pipari
2 ēd. k. Olīveļļa
pēc garšas Svaigs koriandrs
pēc garšas Skābais krējums
Pagatavošana
1
Sagriez sīpolu un ķiplokus smalkos gabaliņos. Nomizo saldos kartupeļus un sagriez kubiņos. Sagriez sarkano papriku.
2
Uzkarsē lielu katlu uz vidējas uguns un pievieno olīveļļu. Pievieno sīpolus un ķiplokus, cep līdz tie kļūst mīksti.
3
Pievieno tītara malto gaļu un cep, līdz tā ir pilnībā gatava.
4
Pievieno sagrieztus saldos kartupeļus, papriku, melnās pupiņas, tomātu biezeni un dārzeņu buljonu. Sajauc.
5
Pievieno čili pulveri, kuminu, sāli un piparus. Samaisi un ļauj čili uz lēnas uguns vārīties apmēram 45 minūtes, līdz viss ir labi samaisījies un saldais kartupelis ir mīksts.
6
Pasniedz ar svaigu koriandru un skābo krējumu.
7
Mmm...