1
Sagriez sīpolu un ķiplokus smalkos gabaliņos. Nomizo saldos kartupeļus un sagriez kubiņos. Sagriez sarkano papriku.
2
Uzkarsē lielu katlu uz vidējas uguns un pievieno olīveļļu. Pievieno sīpolus un ķiplokus, cep līdz tie kļūst mīksti.
3
Pievieno tītara malto gaļu un cep, līdz tā ir pilnībā gatava.
4
Pievieno sagrieztus saldos kartupeļus, papriku, melnās pupiņas, tomātu biezeni un dārzeņu buljonu. Sajauc.
5
Pievieno čili pulveri, kuminu, sāli un piparus. Samaisi un ļauj čili uz lēnas uguns vārīties apmēram 45 minūtes, līdz viss ir labi samaisījies un saldais kartupelis ir mīksts.
6
Pasniedz ar svaigu koriandru un skābo krējumu.