1
Noskalo suši rīsus zem auksta ūdens, līdz ūdens kļūst dzidrs. Ielej katliņā 400 ml ūdens un pievieno rīsus. Uzkarsē ūdeni līdz vārīšanai, tad samazini uguni, uzliec vāku un vāri 15 minūtes.
2
Kad rīsi ir gatavi, ļauj tiem atdzist. Sajauc rīsu etiķi, cukuru un sāli, līdz tas izšķīst. Iemaisi šo maisījumu atdzisušajos rīsos.
3
Uz bambusa paklājiņa novieto nori lapu. Vienmērīgi izklāj rīsus pa nori lapu, atstājot nelielu malu augšpusē.
4
Pa vidu rīsu slānim kārto tunci un kimči. Rūpīgi sarullē nori lapu, izmantojot paklājiņu, sākot no apakšas un virzoties uz augšu.
5
Sagriez suši rulli gabaliņos un pasniedz ar sojas mērci un marinētu ingveru.