1
Sagatavo kartupeļus, nomazgājot un sagriežot tos lielākos gabalos. Novāri kartupeļus viegli sāļā ūdenī apmēram 10 minūtes, lai tie kļūtu mīksti, bet ne pilnībā gatavi.
2
Uzkarsē grilu vai cepšanas pannu, pievieno 2 ēdamkarotes olīveļļas. Pievieno kartupeļus un cep, līdz tie kļūst zeltaini brūni un kraukšķīgi. Pievieno sāli, piparus un rozmarīna zariņus.
3
Uzkarsē atlikušo olīveļļu citā pannā un pievieno zaļos piparus padron. Apcep tos uz vidējas uguns, līdz tie kļūst nedaudz apdeguši, apmēram 5 minūtes.
4
Pasniedz piparus un kartupeļus uz liela šķīvja, apkaisot ar jūras sāli pēc garšas. Papildini ar rozmarīna zariņu dekorācijai.