Zaļie pipari padron ar grilētiem kartupeļiem attēls
Foto: DALL-E

Zaļie pipari padron ar grilētiem kartupeļiem

cepu.lv

50 min
Tu gatavo: 20 min Gatavojas pats: 30 min
4 porcija/s
Sarežģītība

Baudi gardu un viegli pagatavojamu ēdienu ar zaļajiem pipariem padron un grilētiem kartupeļiem - ideāla izvēle vasaras vakariem vai kā viegla uzkoda.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sastāvdaļas
300 g Zaļie pipari padron
500 g Kartupeļi
4 ēd. k. Olīveļļa
pēc garšas Sāls
pēc garšas Melnie pipari
2 gab. Svaigs rozmarīns
Pagatavošana
1
Sagatavo kartupeļus, nomazgājot un sagriežot tos lielākos gabalos. Novāri kartupeļus viegli sāļā ūdenī apmēram 10 minūtes, lai tie kļūtu mīksti, bet ne pilnībā gatavi.
2
Uzkarsē grilu vai cepšanas pannu, pievieno 2 ēdamkarotes olīveļļas. Pievieno kartupeļus un cep, līdz tie kļūst zeltaini brūni un kraukšķīgi. Pievieno sāli, piparus un rozmarīna zariņus.
3
Uzkarsē atlikušo olīveļļu citā pannā un pievieno zaļos piparus padron. Apcep tos uz vidējas uguns, līdz tie kļūst nedaudz apdeguši, apmēram 5 minūtes.
4
Pasniedz piparus un kartupeļus uz liela šķīvja, apkaisot ar jūras sāli pēc garšas. Papildini ar rozmarīna zariņu dekorācijai.
5
Mmm...