1
Sajauc liellopa malto gaļu ar sāli un pipariem. Veido četras vienāda izmēra gaļas bumbas un viegli saplacini tās, lai veidotos burgera formas kotletes.
2
Uzkarsē pannu ar olīveļļu un apcep kotletes no abām pusēm, līdz tās ir zeltaini brūnas un vidēji izceptas. Katras kotletes virspusē uzliec siera šķēli un ļauj tai izkust.
3
Sagriez tomātus šķēlēs un sagatavo salātlapas. Uz grila vai pannas viegli apgrauzdē burgera maizītes, līdz tās ir zeltaini brūnas.
4
Saliec burgerus: uz apakšējās maizītes puses liec salātlapu, tad kotleti ar izkusušo sieru, tomātu šķēles un pārklāj ar otru maizītes pusi.
5
Pasniedz burgerus uz šķīvja kopā ar kraukšķīgām kartupeļu daiviņām un sinepju mērci.