Zivju tefteļi saldā krējuma un kečupa mērcē attēls
Foto: DALL-E

Zivju tefteļi saldā krējuma un kečupa mērcē

cepu.lv

1st. 0 min
Tu gatavo: 20 min Gatavojas pats: 40 min
4 porcija/s
Sarežģītība

Sagatavo gardus zivju tefteļus ar bagātīgu saldā krējuma un kečupa mērci, kas pārsteigs ar savu garšu.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sastāvdaļas
Tefteļi
500 g Zivju fileja
1 gab. Ola
1 gab. Baltmaizes šķēle
1 gab. Sīpols
pēc garšas Sāls
pēc garšas Baltie pipari
50 g Milti
pēc garšas Eļļa cepšanai
Mērce
200 ml Skābais krējums
100 ml Kečups
2 gab. Dilles
Pagatavošana
1
Sagriez zivju fileju mazos gabaliņos un liec blenderī. Pievieno olu, baltmaizes šķēli bez garozas, smalki sakapātu sīpolu. Sablendē līdz viendabīgai masai.
2
Pievieno sāli un baltos piparus pēc garšas. Samaisi masu un veido nelielas tefteļus.
3
Katru tefteli apviļā miltos un liec uzkarsētā eļļā pannā. Cep līdz zeltaini brūni no abām pusēm.
4
Pagatavo mērci: sajauc skābo krējumu ar kečupu, pievieno smalki sakapātas dilles.
5
Pievieno mērci pannā pie tefteļiem un uz lēnas uguns sautē 10-15 minūtes, lai garšas savienojas.
6
Pasniedz tefteļus ar mērci, dekorējot ar svaigām dillēm.
7
Mmm...