1
Astoņkāju sagriez nelielos gabaliņos un liec bļodā. Pievieno laima sulu, sasmalcinātu koriandru, smalki sagrieztu sarkano sīpolu un jūras sāli. Samaisi un ļauj marinēties 30 minūtes.
2
Kimči mērcei sajauc kimči, sojas mērci, rīsu etiķi un sezama eļļu. Blendē līdz viendabīgai masai.
3
Mango čatnijam nomizo un sagriez mango gabaliņos, pievieno smalki sagrieztu čili piparu un brūno cukuru. Samaisi un ļauj stāvēt 10 minūtes.
4
Lapu kāposta čipsiem uzkarsē cepeškrāsni līdz 180°C. Lapu kāpostu saplēs mazos gabaliņos, apslaki ar olīveļļu un pārkaisi ar sāli. Cep 10 minūtes, līdz tie kļūst kraukšķīgi.
5
Pasniedz seviči uz šķīvja, pārlej ar kimči mērci, pievieno mango čatniju un dekorē ar lapu kāposta čipsiem.