Astoņkāja seviče ar pikanto kimči mērci, mango čatniju un lapu kāposta čipsiem attēls
Foto: DALL-E

Astoņkāja seviče ar pikanto kimči mērci, mango čatniju un lapu kāposta čipsiem

cepu.lv

1st. 5 min
Tu gatavo: 45 min Gatavojas pats: 20 min
4 porcija/s
Sarežģītība

Izbaudiet eksotisku un pikantu piedzīvojumu ar šo astoņkāja seviče, kas apvieno pikanto kimči mērci, svaigu mango čatniju un kraukšķīgus lapu kāposta čipsus.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sastāvdaļas
Seviče
500 g Astoņkājs
3 gab. Laims
1 glāze/s Svaigs koriandrs
1 gab. Sarkanais sīpols
pēc garšas Jūras sāls
Kimči mērce
200 g Kimči
2 ēd. k. Sojas mērce
1 ēd. k. Rīsu etiķis
1 ēd. k. Sezama eļļa
Mango čatnijs
2 gab. Mango
1 gab. Čili pipars
2 ēd. k. Brūnais cukurs
Lapu kāposta čipsi
200 g Lapu kāposts
2 ēd. k. Olīveļļa
pēc garšas Sāls
Pagatavošana
1
Astoņkāju sagriez nelielos gabaliņos un liec bļodā. Pievieno laima sulu, sasmalcinātu koriandru, smalki sagrieztu sarkano sīpolu un jūras sāli. Samaisi un ļauj marinēties 30 minūtes.
2
Kimči mērcei sajauc kimči, sojas mērci, rīsu etiķi un sezama eļļu. Blendē līdz viendabīgai masai.
3
Mango čatnijam nomizo un sagriez mango gabaliņos, pievieno smalki sagrieztu čili piparu un brūno cukuru. Samaisi un ļauj stāvēt 10 minūtes.
4
Lapu kāposta čipsiem uzkarsē cepeškrāsni līdz 180°C. Lapu kāpostu saplēs mazos gabaliņos, apslaki ar olīveļļu un pārkaisi ar sāli. Cep 10 minūtes, līdz tie kļūst kraukšķīgi.
5
Pasniedz seviči uz šķīvja, pārlej ar kimči mērci, pievieno mango čatniju un dekorē ar lapu kāposta čipsiem.
6
Mmm...