1
Sagriez liellopa steiku plānās šķēlēs un ievieto bļodā.
2
Pagatavo marinādi, sajaucot kopā čili pastu, medu, sojas mērci, smalki sakapātu ķiploku un rīvētu ingveru.
3
Ielej marinādi pār liellopu un ļauj tam marinēties 15-20 minūtes.
4
Tikmēr sagriez sarkano un zaļo papriku strēmelēs.
5
Uzkarsē wok pannu ar olīveļļu uz augstas uguns.
6
Pievieno marinēto liellopu un ātri apcep, līdz tas kļūst zeltaini brūns.
7
Pievieno papriku un turpini cept vēl dažas minūtes, līdz paprika ir mīksta, bet joprojām kraukšķīga.
8
Pārkaisi ar sezama sēklām un samaisi.
9
Pasniedz karstu, pārlejot ar atlikušo mērci no wok pannas.