1
Sagatavo stikla nūdeles, ievietojot tās karstā ūdenī uz 5 minūtēm, līdz tās ir mīkstas. Nokās un atliec malā.
2
Nomizo un sagriež ananāsu gabaliņos. Svaiga ananāsa sulīgums piešķirs ēdienam papildu garšu.
3
Uzkarsē wok pannu uz vidējas uguns un pievieno olīveļļu. Apcep garneles līdz tās ir rozā un gatavas, apmēram 3-4 minūtes. Izņem garneles no pannas un atliec malā.
4
Tajā pašā pannā pievieno karija pastu un apcep to 1 minūti, lai atbrīvotu garšas. Pievieno kokosriekstu pienu un sojas mērci. Maisi, līdz mērce ir viendabīga un uzkarsēta.
5
Pievieno ananāsa gabaliņus un garneles atpakaļ pannā. Maisi, lai visas sastāvdaļas būtu vienmērīgi pārklātas ar mērci.
6
Ieliec stikla nūdeles pannā un rūpīgi samaisi, lai tās uzsūktu mērci. Pievieno laima sulu, sāli un piparus pēc garšas.
7
Pasniedz karstu, dekorējot ar svaigu koriandru.