1
Sajauc miltus, raugu, sāli un cukuru lielā bļodā. Pielej siltu ūdeni un olīveļļu, samaisa, līdz veidojas mīkla. Mīci, līdz mīkla kļūst elastīga un gluda, aptuveni 10 minūtes.
2
Atstāj mīklu siltā vietā, lai tā rūgst, aptuveni 1 stundu, līdz tā dubultojas apjomā.
3
Tikmēr sagatavo pildījumu. Sarīvē Suluguni un Feta sieru, samaisa tos kopā ar sviestu, lai veidotu viendabīgu masu.
4
Kad mīkla ir uzrūgusi, sadali to četrās daļās un katru daļu izrullē ovāla formā.
5
Katrā mīklas gabalā pa vidu liec siera pildījumu, malas pacel un saspied, veidojot laivas formu, atstājot atvērtu vidu.
6
Ievieto pildītos mīklas gabalus uz cepešpannas ar cepampapīru un cep iepriekš sakarsētā krāsnī 220°C temperatūrā 15 minūtes, līdz mīkla kļūst zeltaini brūna.
7
Izņem no krāsns, uzmanīgi ieklāj pa olu katrā Hačapuri un cep vēl 5 minūtes, līdz ola ir gatava.
8
Pasniedz siltu, apkaisītu ar svaigiem garšaugiem. Mmm...