1
Sagatavo cūkgaļas 'chashu': sajauc sojas mērci, sake un cukuru nelielā katliņā. Ievieto cūkgaļas fileju un vāri uz lēnas uguns aptuveni 1 stundu, līdz gaļa ir mīksta un sulīga.
2
Vāri mīksti vārītas olas: liec olas verdošā ūdenī un vāri 6 minūtes. Pēc tam ievieto tās aukstā ūdenī, lai pārtrauktu vārīšanos. Nogriez čaumalas.
3
Sagatavo ramen zupu: lielā katlā uzkarsē vistas buljonu, pievieno sojas mērci, miso pastu, sasmalcinātus ķiplokus un rīvētu ingveru. Vāri uz vidējas uguns 15 minūtes.
4
Tikmēr sagatavo ramen nūdeles saskaņā ar iepakojuma norādījumiem, tad noskalo un atstāj malā.
5
Pasniedzot ramen: sadali nūdeles četros bļodās. Pievieno zupu, uzliec šķēlēs sagrieztu chashu, pusi no mīksti vārītās olas, sagrieztus zaļos sīpolus un nori. Pasniedz uzreiz.