1
Nomizo saldo kartupeli un sagriez plānās šķēlītēs. Sagriez zaļos piparus strēmelēs. Noskalo un notīri garneles.
2
Sagatavo tempura mīklu: bļodā sajauc miltus ar aukstu ūdeni un olas dzeltenumu, līdz masa ir vienmērīga. Nepārmaisiet pārāk daudz, lai mīkla būtu viegla.
3
Uzkarsē eļļu dziļā katlā vai fritēšanas pannā līdz 180°C.
4
Iemērc dārzeņus un garneles tempura mīklā, lai tās būtu pilnībā pārklātas.
5
Cep dārzeņus un garneles karstā eļļā līdz zeltaini brūnai krāsai, aptuveni 2-3 minūtes. Izņem un novieto uz papīra dvieļa, lai notecinātu lieko eļļu.
6
Pasniedz tempuras dārzeņus un garneles uz šķīvja, pievienojot sāli pēc garšas. Pasniedz ar sojas mērci kā papildinājumu.