1
                            Sagriez Hamachi zivs fileju nelielos kubiciņos un ievieto bļodā.
                         
                                            
                            2
                            Sagriez gurķi un redīsus plānās šķēlītēs un pievieno bļodā pie zivs.
                         
                                            
                            3
                            Sagriez kumkvatu plānās šķēlītēs un pievieno zivs maisījumam.
                         
                                            
                            4
                            Pievieno ponzu tapioku un rīsu vīna-estragona mērci, lai piešķirtu tartaram aromātu.
                         
                                            
                            5
                            Garšas pēc pievieno sāli un maltos piparus, rūpīgi samaisi.
                         
                                            
                            6
                            Izvieto tartaru uz šķīvja, veidojot elegantu formu, un dekorē ar atlikušo kumkvatu un redīsu šķēlītēm.
                         
                                            
                            7
                            Pasniedz nekavējoties, baudot šo izsmalcināto garšu kombināciju.