Japāņu Hamachi zivs tartars attēls
Foto: DALL-E

Japāņu Hamachi zivs tartars

cepu.lv

20 min
Tu gatavo: 20 min Gatavojas pats: 0 min
4 porcija/s
Sarežģītība

Japāņu Hamachi zivs tartars ar svaigiem dārzeņiem un vieglu citrusaugļu noti – ideāls ēdiens, lai pārsteigtu savus viesus!
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sastāvdaļas
200 g Hamachi zivs fileja
1 gab. Svaigs gurķis
3 gab. Redīsi
2 gab. Kumkvats
2 ēd. k. Ponzu tapioks
1 ēd. k. Rīsu vīna-estragona mērce
pēc garšas Sāls
pēc garšas Maltie pipari
Pagatavošana
1
Sagriez Hamachi zivs fileju nelielos kubiciņos un ievieto bļodā.
2
Sagriez gurķi un redīsus plānās šķēlītēs un pievieno bļodā pie zivs.
3
Sagriez kumkvatu plānās šķēlītēs un pievieno zivs maisījumam.
4
Pievieno ponzu tapioku un rīsu vīna-estragona mērci, lai piešķirtu tartaram aromātu.
5
Garšas pēc pievieno sāli un maltos piparus, rūpīgi samaisi.
6
Izvieto tartaru uz šķīvja, veidojot elegantu formu, un dekorē ar atlikušo kumkvatu un redīsu šķēlītēm.
7
Pasniedz nekavējoties, baudot šo izsmalcināto garšu kombināciju.
8
Mmm...