1
Uzkarsē olīveļļu lielā paeljas pannā. Pievieno vistas gabaliņus un šķiņķa šķēles, cep līdz zeltaini brūni. Izņem no pannas un atstāj malā.
2
Tajā pašā pannā pievieno sakapātus sīpolus, sagrieztu papriku un tomātus. Cep līdz dārzeņi ir mīksti un sīpoli kļūst caurspīdīgi.
3
Pieber rīsus un safrānu, un maisot cep dažas minūtes, līdz rīsi sāk kļūt nedaudz caurspīdīgi.
4
Pievieno vistas buljonu, sāli un piparus, samaisa un uzliek vāku. Samazina siltumu un vāra 15 minūtes, līdz rīsi ir gandrīz gatavi.
5
Pievieno vistas gabaliņus, šķiņķi, zirņus un garneles. Turpina gatavot vēl 10-15 minūtes, līdz garneles ir pagatavojušās un rīsi ir mīksti.
6
Noņem no uguns, pārklāj ar dvieli un ļauj paeljai nostāvēties 5 minūtes.
7
Pasniedz ar citrona šķēlēm un svaigu pētersīli.