1
Sagatavojiet visas sastāvdaļas: sīpolu un ķiploka daiviņas smalki sakapājiet, zaļos sīpolus sagrieziet plānās šķēlītēs, bet kimchi sagrieziet mazos gabaliņos.
2
Uzkarsējiet pannu vidējā siltumā un pievienojiet sezama eļļu. Pievienojiet sīpolus un ķiplokus, un cepiet, līdz tie kļūst zeltaini.
3
Pievienojiet kimchi un cepiet vēl pāris minūtes, lai tas kļūtu aromātisks.
4
Pievienojiet vārītos rīsus pannā, uzlejiet sojas mērci un visu labi samaisiet, lai rīsi būtu vienmērīgi pārklāti ar garšām.
5
Cepiet rīsus, maisot, līdz tie ir pilnībā sakarsēti un viegli apcepti. Pievienojiet sāli un piparus pēc garšas.
6
Vienlaikus citā pannā uzkarsējiet nedaudz eļļas un cepiet olas ar saulē ceptu olu stilu, līdz olas baltumi ir sacietējuši, bet dzeltenumi vēl ir šķidri.
7
Pasniedziet rīsus bļodās, uz katras porcijas uzlieciet pa vienai ceptai olai. Apkaisiet ar zaļajiem sīpoliem un sezama sēklām.