1
Sagriez tofu kubiciņos un novāc lieko mitrumu, nospiežot tos starp papīra dvieļiem.
2
Sakapā ķiplokus un ingveru. Smalki sagriez zaļos sīpolus.
3
Uzkarsē pannu ar augu eļļu un pievieno Sečuānas piparus, ķiplokus un ingveru. Cep, līdz sāk izdalīties aromāts.
4
Pievieno malto liellopu gaļu un cep, līdz tā ir pilnībā apcepusies.
5
Pievieno čili pastu un sojas mērci, labi samaisi un ļauj visam uzvārīties.
6
Iemaisi ūdeni un pievieno tofu. Lēnām vāri, lai tofu uzsūc garšas.
7
Izšķīdini kukurūzas cieti nelielā ūdens daudzumā un pievieno to pannā, lai mērce sabiezētu.
8
Pievieno sāli pēc garšas un apkaisi ar zaļajiem sīpoliem pirms pasniegšanas.