1
Iemērc rīsu nūdeles siltā ūdenī, līdz tās kļūst mīkstas, bet ne pilnībā pagatavotas. Nosusina un atliek malā.
2
Uzkarsē pannu un pievieno 1 ēd. k. zemesriekstu eļļas. Cep garneles, līdz tās kļūst rozā un nedaudz kraukšķīgas. Izņem no pannas un atliek malā.
3
Pannā pievieno vēl 1 ēd. k. zemesriekstu eļļas un uzsit olas. Cep, līdz olas ir gatavas, un tās sagriež mazos gabaliņos.
4
Pievieno pannā atlikušās zemesriekstu eļļas, tad pievieno nūdeles, sojas mērci, tamarinda pastu un brūno cukuru. Maisa, līdz viss ir labi sajaukts.
5
Pievieno garneles, olas un sasmalcinātus zaļos sīpolus. Maisa vēl 2-3 minūtes.
6
Pasniedz ar sasmalcinātiem zemesriekstiem, koriandru un laima šķēlītēm.