Udon nūdeles ar cūkgaļu un shitake sēnēm wok stilā attēls
Foto: DALL-E

Udon nūdeles ar cūkgaļu un shitake sēnēm wok stilā

cepu.lv

35 min
Tu gatavo: 20 min Gatavojas pats: 15 min
4 porcija/s
Sarežģītība

Šī ir gardā wok stila recepte ar udon nūdelēm, cūkgaļu un aromātiskām shitake sēnēm, kas ir ideāla ātrām vakariņām.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sastāvdaļas
400 g Udon nūdeles
300 g Cūkgaļa (plāni sagriezta)
150 g Shitake sēnes
4 ēd. k. Sojas mērce
1 ēd. k. Sezama eļļa
2 gab. Ķiploka daiviņas
1 gab. Ingvers (svaigs, sarīvēts)
2 gab. Zaļie sīpoli
pēc garšas Sezama sēklas
pēc garšas Sāls
pēc garšas Pipari
Pagatavošana
1
Pagatavo udon nūdeles saskaņā ar iepakojuma norādījumiem un noliek malā.
2
Sagriez cūkgaļu plānās strēmelītēs un sagriez shitake sēnes šķēlītēs.
3
Sasmalcini ķiplokus un sarīvē ingveru.
4
Uzkarsē wok pannu uz augstas uguns un pievieno sezama eļļu.
5
Pievieno ķiplokus un ingveru, apcep dažas sekundes, līdz tie sāk izdalīt aromātu.
6
Pievieno cūkgaļu un apcep, līdz tā ir zeltaini brūna.
7
Pievieno shitake sēnes un turpini cept, līdz sēnes kļūst mīkstas.
8
Pievieno sojas mērci un samaisi visu kopā.
9
Pievieno udon nūdeles un samaisi visu kopā, līdz nūdeles ir pārklātas ar mērci.
10
Pievieno sāli un piparus pēc garšas. Pabeidz ar sasmalcinātiem zaļajiem sīpoliem un sezama sēklām.
11
Pasniedz karstu un baudi!
12
Mmm...