1
Pagatavo udon nūdeles saskaņā ar iepakojuma norādījumiem un noliek malā.
2
Sagriez cūkgaļu plānās strēmelītēs un sagriez shitake sēnes šķēlītēs.
3
Sasmalcini ķiplokus un sarīvē ingveru.
4
Uzkarsē wok pannu uz augstas uguns un pievieno sezama eļļu.
5
Pievieno ķiplokus un ingveru, apcep dažas sekundes, līdz tie sāk izdalīt aromātu.
6
Pievieno cūkgaļu un apcep, līdz tā ir zeltaini brūna.
7
Pievieno shitake sēnes un turpini cept, līdz sēnes kļūst mīkstas.
8
Pievieno sojas mērci un samaisi visu kopā.
9
Pievieno udon nūdeles un samaisi visu kopā, līdz nūdeles ir pārklātas ar mērci.
10
Pievieno sāli un piparus pēc garšas. Pabeidz ar sasmalcinātiem zaļajiem sīpoliem un sezama sēklām.
11
Pasniedz karstu un baudi!