1
Sākumā izskalojiet vīngliemežu gaļu zem tekoša ūdens un noteciniet lieko šķidrumu. Pievienojiet sāli pēc garšas.
2
Izkausējiet sviestu uz vidējas uguns lielā pannā. Pievienojiet vīngliemežu gaļu un apcepiet 5 minūtes, līdz tā kļūst zeltaini brūna.
3
Sasmalciniet ķiploku daiviņas un pievienojiet tās pannā ar vīngliemežiem. Cepiet vēl 2 minūtes, lai ķiploks izdala savu aromātu.
4
Pievienojiet saldais krējumu un baltvīnu pannā. Samaziniet uguni un vāriet vēl 10 minūtes, līdz mērce kļūst bieza un krēmīga.
5
Pirms pasniegšanas pārkaisiet ar smalki sagrieztiem pētersīļiem. Pasniedziet karstu ar svaigi ceptu bageti vai citu iecienītu piedevu.