Vista Indijas gaumē ar sviestu, kariju un basmati rīsiem attēls
Foto: DALL-E

Vista Indijas gaumē ar sviestu, kariju un basmati rīsiem

cepu.lv

1st. 0 min
Tu gatavo: 20 min Gatavojas pats: 40 min
4 porcija/s
Sarežģītība

Šis eksotiskais ēdiens apvieno maigo vistas garšu ar bagātīgu sviesta un karija mērci, pasniegts kopā ar aromātiskiem basmati rīsiem.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sastāvdaļas
500 g Vista (fileja)
50 g Sviests
2 tējk. Karijs
200 ml Saldais krējums
1 gab. Sīpoli
3 gab. Ķiploka daiviņas
2 ēd. k. Tomātu pasta
200 g Basmati rīsi
pēc garšas Sāls
pēc garšas Pipari
1 gab. Cilantro
Pagatavošana
1
Sagriez vistas fileju gabaliņos. Sīki sasmalcini sīpolus un ķiplokus.
2
Uzkarsē pannu ar sviestu. Pievieno sīpolus un ķiplokus, sautē līdz tie kļūst caurspīdīgi.
3
Pievieno vistas gabaliņus un apcep līdz tie kļūst zeltaini brūni.
4
Pievieno kariju un tomātu pastu, samaisi un ļauj, lai garšas sajaucas.
5
Pievieno saldo krējumu, samaisi un vāri uz mazas liesmas līdz mērce sabiezē.
6
Tikmēr vāri basmati rīsus saskaņā ar instrukcijām uz iepakojuma.
7
Kad viss ir gatavs, pasniedz vistas gaļu ar rīsiem, dekorējot ar cilantro.
8
Mmm...