1
Sagriez vistas fileju plānās šķēlēs un iemarinē ar 2 ēdamkarotēm sojas mērces, ingveru un sasmalcinātiem ķiplokiem. Atstāj uz 15 minūtēm.
2
Kamēr vista marinējas, sagriez brokoļus mazos ziedos un sarkano papriku plānās strēmelēs.
3
Uzkarsē wok vai lielu pannu ar sezama eļļu uz vidējas uguns. Pievieno vistas šķēles un apcep, līdz tās ir zeltaini brūnas.
4
Pievieno brokoļus un papriku pie vistas, turpini sautēt 5-7 minūtes, līdz dārzeņi ir mīksti, bet vēl kraukšķīgi.
5
Pievieno atlikušo sojas mērci un pēc garšas pievieno sāli un piparus. Maisi, līdz viss ir vienmērīgi pārklāts ar mērci.
6
Pasniedz karstu, pārkaisot ar sezama sēklām un, ja vēlas, svaigu koriandru.