1
Nomazgājiet liellopa kaulus un lieciet tos lielā katlā. Pielejiet ūdeni, lai kauli būtu pilnībā pārklāti, un uzvāriet. Noņemiet putas, kas veidojas virspusē.
2
Kamēr kauli vārās, sagriežiet sīpolus un ingveru uz pusēm un apcepiet tos uz sausas pannas, līdz tie kļūst zeltaini.
3
Pievienojiet apceptos sīpolus, ingveru, zvaigžņu anīsu, kanēļa standziņu un krustnagliņas pie kauliem katlā. Vāriet uz lēnas uguns 1,5 līdz 2 stundas.
4
Pievienojiet zivju mērci un sāli pēc garšas. Kad buljons ir gatavs, izkāsiet to, atstājot tikai šķidrumu.
5
Pagatavojiet rīsu nūdeles atbilstoši iepakojuma norādījumiem.
6
Liellopa fileju sagrieziet ļoti plānās šķēlītēs.
7
Pasniegšanai, ielieciet nūdeles bļodā, virsū lieciet liellopa šķēles un pārlejiet ar karstu buljonu, lai gaļa gatavotos bļodā.
8
Dekorējiet ar pupiņu dīgstiem, svaigiem zaļumiem, sagrieztu čili un laima šķēli. Pasniedziet nekavējoties.