1
Noskalojiet suši rīsus vairākas reizes aukstā ūdenī, līdz ūdens kļūst dzidrs. Ielejiet 500 ml ūdens katliņā un pievienojiet rīsus, vāriet uz mazas liesmas ar vāku apmēram 15 minūtes, līdz ūdens ir iztvaikojis.
2
Kamēr rīsi vārās, sajauciet rīsu etiķi, cukuru un sāli. Kad rīsi ir gatavi, pievienojiet etiķa maisījumu un viegli samaisiet.
3
Grilējiet zuša fileju uz vidējas uguns 5 minūtes no katras puses, līdz tā kļūst zeltaini brūna.
4
Sagrieziet avokado un gurķi plānās šķēlēs.
5
Uz nori lapas vienmērīgi izklājiet rīsus, atstājot augšējo malu brīvu. Vidū kārtojiet zuša šķēles, avokado un gurķi.
6
Rūpīgi sarullējiet nori lapu, palīdzot ar bambusa paklājiņu, līdz veidojas kompakts rullis. Sagrieziet rulli vienādās daļās.
7
Pasniedziet suši gabalus ar zuša mērci, sojas mērci, wasabi un marinētu ingveru.