1
Sagriez tītara fileju plānās šķēlēs un apcep tās uzkarsētā pannā līdz zeltainai krāsai. Pārliecinies, ka gaļa ir pilnībā gatava.
2
Pagatavo rīsu nūdeles saskaņā ar iepakojuma norādījumiem. Noskalo tās aukstā ūdenī un atstāj notecēt.
3
Sagriez sarkano papriku un burkānu plānās strēmelēs. Sakapā koriandru.
4
Sajauc mērci, apvienojot sojas mērci, olīveļļu, rīsu etiķi, medu un čili pārslas.
5
Lielā bļodā apvieno rīsu nūdeles, cepto tītara gaļu, sagrieztos dārzeņus un koriandru. Pievieno mērci un labi samaisi, lai visas sastāvdaļas pārklātos ar mērci.
6
Pasniedz salātus uz šķīvjiem, pārkaisi ar sezama sēklām un pievieno laima daiviņas.