Āzijas tītara salāti ar rīsu nūdelēm attēls
Foto: DALL-E

Āzijas tītara salāti ar rīsu nūdelēm

cepu.lv

35 min
Tu gatavo: 20 min Gatavojas pats: 15 min
4 porcija/s
Sarežģītība

Izbaudiet vieglus un garšīgus Āzijas stila salātus ar tītara gaļu un rīsu nūdelēm, kas lieliski derēs gan pusdienām, gan vakariņām.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sastāvdaļas
Salāti
400 g Tītara fileja
200 g Rīsu nūdeles
1 gab. Sarkanais paprika
1 gab. Burkāns
1 gab. Svaigs koriandrs
1 tējk. Sezama sēklas
1 gab. Laims
Mērce
3 ēd. k. Sojas mērce
2 ēd. k. Olīveļļa
1 ēd. k. Rīsu etiķis
1 tējk. Medus
pēc garšas Čili pārslas
Pagatavošana
1
Sagriez tītara fileju plānās šķēlēs un apcep tās uzkarsētā pannā līdz zeltainai krāsai. Pārliecinies, ka gaļa ir pilnībā gatava.
2
Pagatavo rīsu nūdeles saskaņā ar iepakojuma norādījumiem. Noskalo tās aukstā ūdenī un atstāj notecēt.
3
Sagriez sarkano papriku un burkānu plānās strēmelēs. Sakapā koriandru.
4
Sajauc mērci, apvienojot sojas mērci, olīveļļu, rīsu etiķi, medu un čili pārslas.
5
Lielā bļodā apvieno rīsu nūdeles, cepto tītara gaļu, sagrieztos dārzeņus un koriandru. Pievieno mērci un labi samaisi, lai visas sastāvdaļas pārklātos ar mērci.
6
Pasniedz salātus uz šķīvjiem, pārkaisi ar sezama sēklām un pievieno laima daiviņas.
7
Mmm...