Cēzara salāti ar garnelēm attēls
Foto: DALL-E

Cēzara salāti ar garnelēm

cepu.lv

30 min
Tu gatavo: 20 min Gatavojas pats: 10 min
4 porcija/s
Sarežģītība

Klasiskie Cēzara salāti ar svaigām garnelēm, kas piešķir īpašu garšu un tekstūru.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sastāvdaļas
Salāti
1 gab. Romas salāti
300 g Garneles
50 g Parmezāna siers
100 g Krutoni
100 ml Cēzara mērce
2 ēd. k. Olīveļļa
pēc garšas Sāls
pēc garšas Pipari
Pagatavošana
1
Sagatavo garneles, notīrot tās un viegli apcepot uz pannas ar olīveļļu līdz tās kļūst rozā un ir pilnībā izceptas. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.
2
Nomazgā un nosusini Romas salātu lapas, tad saplēs mazākos gabaliņos un liec lielā bļodā.
3
Pievieno salātiem Cēzara mērci un rūpīgi samaisi, lai visas lapas būtu vienmērīgi pārklātas.
4
Pievieno apceptās garneles, krutonus un sarīvētu Parmezāna sieru uz salātiem.
5
Pasniedz uzreiz, lai krutoni būtu kraukšķīgi un garneles svaigas.
6
Mmm...