Cēzara salāti ar reņģēm attēls
Foto: DALL-E

Cēzara salāti ar reņģēm

cepu.lv

30 min
Tu gatavo: 20 min Gatavojas pats: 10 min
4 porcija/s
Sarežģītība

Šie Cēzara salāti ar reņģēm ir unikāls un garšīgs salātu variants, kas apvieno tradicionālo Cēzara salātu garšu ar Latvijas piekrastes zivīm.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sastāvdaļas
Salāti
1 gab. Romas salāti
200 g Reņģes (kūpinātas vai marinētas)
50 g Parmezāna siers
100 g Krutoni
100 ml Cēzara mērce
pēc garšas Melnie pipari
Pagatavošana
1
Nomazgā un nosusini romas salātus. Saplēs tos lielos gabalos un liec lielā bļodā.
2
Pievieno salātiem krutonus un plānās šķēlītēs sagrieztu parmezāna sieru.
3
Uzmanīgi liec virsū smēķētas vai marinētas reņģes filētas, rūpējoties, lai tās būtu vienmērīgi izkārtotas.
4
Pārlej salātus ar Cēzara mērci un viegli samaisi, lai visas sastāvdaļas būtu pārklātas ar mērci.
5
Pārkaisi ar svaigi maltiem melnajiem pipariem pēc garšas.
6
Pasniedz uzreiz, lai salāti saglabātu savu svaigumu un kraukšķīgumu.
7
Mmm...