1
Sagatavo vistas fileju, to sagriežot plānās, vienāda izmēra strēmelēs.
2
Uzkarsē pannu ar nelielu daudzumu olīveļļas un apcep vistas strēmeles līdz tās ir zeltaini brūnas un pilnībā izceptas. Noņem no pannas un ļauj atdzist.
3
Nomazgā un nosusina jauktos salātus. Sagriez čerri tomātus uz pusēm, gurķi sagriez plānās šķēlītēs, bet sīpolu - pusgredzenos.
4
Salātu bļodā kārto jauktos salātus, pievieno čerri tomātus, gurķus un sīpolus.
5
Pievieno vistas strēmeles salātiem un viegli samaisi.
6
Sajauc mērci no olīveļļas, balzametiķa, sāls un pipariem. Pārlej salātiem un atkal viegli samaisi.
7
Dekorē ar bazilika lapām un pasniedz uzreiz, lai saglabātu svaigumu un tekstūru.