1
                            Sagatavojiet vistas fileju, apslaucot to ar papīra dvieli un noberzējot ar sāli un pipariem. Grilējiet uz vidēji augstas uguns apmēram 7 minūtes katrā pusē, līdz gaļa ir gatava un sulīga. Pēc tam atdzesējiet un sagrieziet šķēlēs.
                         
                                            
                            2
                            Nomazgājiet romiešu salātus, nosusiniet un sagrieziet lielos gabalos. Lieciet tos lielā bļodā.
                         
                                            
                            3
                            Pagatavojiet mērci, sajaucot olīveļļu, citrona sulu, smalki sagrieztu anšovu fileju, sasmalcinātu ķiploka daiviņu un sinepes. Pievienojiet sāli un piparus pēc garšas, un rūpīgi sajauciet.
                         
                                            
                            4
                            Pievienojiet salātiem sagrieztus vistas gabaliņus un grauzdiņus. Apliet ar mērci un viegli apmaisiet, lai viss būtu vienmērīgi pārklāts.
                         
                                            
                            5
                            Pasniedziet salātus uz liela šķīvja, pārkaisot ar rīvētu Parmezāna sieru.