1
Sagatavojiet vistas fileju, apslaucot to ar papīra dvieli un noberzējot ar sāli un pipariem. Grilējiet uz vidēji augstas uguns apmēram 7 minūtes katrā pusē, līdz gaļa ir gatava un sulīga. Pēc tam atdzesējiet un sagrieziet šķēlēs.
2
Nomazgājiet romiešu salātus, nosusiniet un sagrieziet lielos gabalos. Lieciet tos lielā bļodā.
3
Pagatavojiet mērci, sajaucot olīveļļu, citrona sulu, smalki sagrieztu anšovu fileju, sasmalcinātu ķiploka daiviņu un sinepes. Pievienojiet sāli un piparus pēc garšas, un rūpīgi sajauciet.
4
Pievienojiet salātiem sagrieztus vistas gabaliņus un grauzdiņus. Apliet ar mērci un viegli apmaisiet, lai viss būtu vienmērīgi pārklāts.
5
Pasniedziet salātus uz liela šķīvja, pārkaisot ar rīvētu Parmezāna sieru.