Mango, čili un laima kāpostsalāti attēls
Foto: DALL-E

Mango, čili un laima kāpostsalāti

cepu.lv

20 min
Tu gatavo: 20 min Gatavojas pats: 0 min
4 porcija/s
Sarežģītība

Vēsie un pikantie Mango, čili un laima kāpostsalāti ir ideāla izvēle vasaras piknikam vai vieglām vakariņām. Šie salāti apvieno svaigu un kraukšķīgu kāpostu ar saldo mango, pikantu čili un atsvaidzinošu laima sulu.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sastāvdaļas
300 g Zaļie kāposti
1 gab. Mango
1 gab. Sarkanā čili pipars
2 ēd. k. Laima sula
1 ēd. k. Olīveļļa
10 gab. Svaigi koriandra lapas
pēc garšas Sāls
pēc garšas Pipari
Pagatavošana
1
Sagriez zaļos kāpostus plānās strēmelēs un ieliec lielā bļodā.
2
Nomizo mango un sagriez to nelielos gabaliņos. Pievieno bļodā pie kāpostiem.
3
Sīki sakapā sarkano čili piparu. Pievieno bļodā, bet uzmanies ar daudzumu, atkarībā no vēlamās asuma pakāpes.
4
Pārlej salātiem laima sulu un olīveļļu. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.
5
Visu viegli samaisi, lai sastāvdaļas vienmērīgi sajauktos.
6
Dekorē ar svaigām koriandra lapām pirms pasniegšanas.
7
Mmm...