Santorini salāti ar avokado un fetu attēls
Foto: DALL-E

Santorini salāti ar avokado un fetu

cepu.lv

15 min
Tu gatavo: 15 min Gatavojas pats: 0 min
2 porcija/s
Sarežģītība

Svaigi un krāsaini Santorini salāti ar avokado un fetas sieru, kas piešķir Vidusjūras garšu jūsu galdam.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sastāvdaļas
Salātu sastāvdaļas
1 gab. Avokado
10-12 gab. Ķirštomāti
50 g Rukola vai spināti (sauja)
80-100 g Fetas siers
8-10 gab. Melnās olīvas
1 tējk. Olīveļļa
1 tējk. Citrona sula
pēc garšas Sāls un svaigi malti pipari
Pagatavošana
1
Nomazgājiet un pārgrieziet ķirštomātus uz pusēm, novietojiet tos lielā bļodā.
2
Nomizojiet un sagrieziet avokado šķēlēs, pievienojiet to bļodā pie tomātiem.
3
Pievienojiet bļodā rukolu vai spinātus, lai piešķirtu zaļumu un svaigumu.
4
Sadrupiniet fetas sieru un pievienojiet to salātiem.
5
Pievienojiet melnās olīvas, lai papildinātu garšu.
6
Pārlejiet salātus ar olīveļļu un citrona sulu, pievienojiet sāli un piparus pēc garšas.
7
Visu uzmanīgi samaisiet, lai sastāvdaļas vienmērīgi sadalītos un garšas apvienotos.
8
Pasniedziet uzreiz, izbaudot svaigumu un krāsainību katrā kumosā. Mmm...