1
Uzkarsē ūdeni lielā katlā un vāri soba nūdeles atbilstoši iepakojuma norādījumiem. Kad tās ir gatavas, nokās un noskalo zem auksta ūdens, lai atdzesētu.
2
Kamēr nūdeles vārās, sagatavo dārzeņus: nomizo un sarīvē burkānu, sagriez gurķi un redīsus plānās šķēlēs.
3
Sagatavo mērci: nelielā bļodā sajauc sojas mērci, sezama eļļu, rīsu etiķi, rīvētu ingveru un medu. Labi samaisi, līdz visas sastāvdaļas ir vienmērīgi sajauktas.
4
Lielā bļodā apvieno soba nūdeles, sagatavotos dārzeņus un mērci. Viegli samaisi, lai viss vienmērīgi pārklātos ar mērci.
5
Pirms pasniegšanas pārkaisi salātus ar sezama sēklām un svaigu kinzu. Pasniedz atdzesētus vai istabas temperatūrā.