1
Nomazgā salātu lapas un nosusini tās ar papīra dvieli vai centrifūgu. Saplēs lapas lielākos gabalos un liec lielā bļodā.
2
Nomazgā ķiršu tomātus un pārgriez tos uz pusēm. Pievieno salātu lapām.
3
Nomizo gurķi un sagriez plānās šķēlēs. Pievieno bļodai ar salātiem.
4
Sagriez sarkano sīpolu plānos gredzenos un pievieno salātiem.
5
Sagriez fetas sieru vidēja lieluma kubiņos un viegli iemaisi salātos.
6
Pievieno melnās olīvas un svaigas bazilika lapas.
7
Pārlej salātus ar olīveļļu, pievieno sāli un maltos piparus pēc garšas. Viegli samaisi, lai visas sastāvdaļas būtu pārklātas ar eļļu un garšvielām.
8
Pasniedz salātus uzreiz, lai tie saglabātu svaigumu un kraukšķīgumu.