1
Nomazgā zaļo salātu lapas un nosusini tās ar papīra dvieli. Ieliec lielā bļodā.
2
Pārgriez ķiršu tomātus uz pusēm un pievieno salātiem.
3
Nomizo un sagriez gurķi plānās šķēlēs, tad pievieno to pārējiem dārzeņiem.
4
Nomizo un sagriez sarkano sīpolu plānās šķēlēs. Pievieno sīpolu salātiem.
5
Sadrupini feta sieru un pārkaisi to pāri salātiem.
6
Smalki sakapā pētersīļus un pievieno salātiem.
7
Sagatavo mērci: sajauc olīveļļu, balzamiko etiķi un medu. Pievieno sāli un piparus pēc garšas. Labi samaisi.
8
Pārlej mērci pāri salātiem un viegli samaisi, lai visi dārzeņi būtu pārklāti ar mērci.
9
Pasniedz salātus uzreiz, baudot tos ar svaigi ceptu maizi.