Cepumu biezpiena torte bez cepšanas attēls
Foto: Pexels

Cepumu biezpiena torte bez cepšanas

cepu.lv

20 min
Tu gatavo: 20 min Gatavojas pats: 0 min
8 porcija/s
Sarežģītība

Viegli pagatavojama un garšīga cepumu biezpiena torte, kas neprasa cepšanu un ir lieliska izvēle desertiem.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sastāvdaļas
Pamatmasa
500 g Biezpiens
200 ml Saldais krējums 35%
100 g Cukurs
1 tējk. Vanilīns
10 g Želatīns
50 ml Ūdens
Cepumu kārta
200 g Cepumi
100 g Sviests
Dekorācija
pēc garšas Svaigas ogas
pēc garšas Pūdercukurs
Pagatavošana
1
Sasmalcini cepumus drupačās un sajauc ar izkausētu sviestu, līdz veidojas viendabīga masa. Izmanto to kā tortes pamatni, izlīdzinot to pa veidni.
2
Želatīnu iemērc ūdenī un ļauj uzbriest. Pēc tam karsē, līdz želatīns izšķīst.
3
Biezpienu sajauc ar cukuru un vanilīnu. Saputo saldo krējumu un pievieno biezpienu, samaisa līdz masa ir krēmīga.
4
Pievieno želatīna šķīdumu biezpiena masai un rūpīgi samaisa.
5
Ielej biezpiena masu uz cepumu pamatnes un izlīdzina. Liek ledusskapī uz vismaz 4 stundām, lai sacietē.
6
Pirms pasniegšanas torti dekorē ar svaigām ogām un pūdercukuru.
7
Mmm...