1
Sagatavo marinādi: blenderī samaisi brūklenes, medu, sojas mērci un balsamiko etiķi, līdz izveidojas viendabīga masa.
2
Pievieno sāli un maltos piparus pēc garšas, vēlreiz samaisi.
3
Cūkgaļas cepeti rūpīgi ieberzē ar olīveļļu, sāli un maltajiem pipariem.
4
Ar nazi veic nelielus iegriezumus gaļā un tajos ievieto ķiploka daiviņas un rozmarīna zariņus.
5
Pārlej cepeti ar sagatavoto brūkleņu marinādi un atstāj to marinēties vismaz 1 stundu, vēlams ledusskapī.
6
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180°C. Ievieto cepeti cepamajā traukā un cep aptuveni 2,5 stundas, ik pa laikam pārlejot ar marinādi.
7
Kad cepetis ir gatavs, izņem no krāsns un ļauj tam atpūsties 10-15 minūtes pirms pasniegšanas.
8
Pasniedz cepeti šķēlēs, dekorējot ar svaigām brūklenēm un rozmarīna zariņiem.