1
Sākumā sagatavo lavaša čipsus. Sagriez lavašu mazos trijstūros, apslaki ar olīveļļu un viegli pārkaisi ar sāli. Liec uz cepamās paplātes un cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 180°C temperatūrā apmēram 10 minūtes, līdz tie ir kraukšķīgi un zeltaini.
2
Kamēr lavaša čipsi cepas, gatavo laša - avokado tartaru. Smalki sagriez svaigu lasi un avokado. Sajauc tos bļodā.
3
Pievieno citrona sulu, olīveļļu, sāli un piparus pēc garšas. Viegli samaisi, lai sastāvdaļas vienmērīgi sajauktos.
4
Kad lavaša čipsi ir atdzisuši, uzliec uz katra no tiem nelielu daudzumu laša - avokado tartara. Dekorē ar svaigu dillu vai mikrozālēm.
5
Pasniedz uzreiz, lai baudītu svaigumu un kraukšķīgumu.