Dzirkstošs granātābolu - citrusu punšs attēls
Foto: DALL-E

Dzirkstošs granātābolu - citrusu punšs

cepu.lv

15 min
Tu gatavo: 15 min Gatavojas pats: 0 min
6 porcija/s
Sarežģītība

Atsvaidzinošs un dzirkstošs granātābolu un citrusaugļu punšs, kas ideāli piemērots svētkiem vai īpašiem pasākumiem.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sastāvdaļas
500 ml Granātābolu sula
250 ml Apelsīnu sula
100 ml Laima sula
500 ml Dzirkstošais ūdens
50 g Granātābolu sēklas
2 gab. Apelsīni
1 gab. Laims
pēc garšas Svaiga piparmētra
Pagatavošana
1
Saspied apelsīnus un laimu, lai iegūtu svaigu sulu. Ielej to lielā traukā vai punša bļodā.
2
Pievieno granātābolu sulu un dzirkstošo ūdeni. Labi samaisi, lai visas sulas savienojas.
3
Sagriez apelsīnus un laimu šķēlītēs un pievieno dzērienam kopā ar granātābolu sēklām.
4
Pirms pasniegšanas pievieno svaigas piparmētru zariņus, lai piešķirtu dzērienam svaigumu un aromātu.
5
Piedāvā dzērienu aukstu, izmantojot glāzes vai kausus, lai visi varētu baudīt dzirkstošo un atsvaidzinošo garšu.
6
Mmm...