1
Nomizo un sagriez ābolus mazākos gabaliņos. Vāri tos katlā uz vidējas uguns, līdz tie ir pilnīgi mīksti. Sasmalcini ar blenderi līdz vienmērīgai konsistencei un pievieno šķipsnu sāls.
2
Burkānu sarīvē un sajauc ar balzāmetiķi. Atstāj uz dažām minūtēm, lai izveidotos kaviārs.
3
Jūras ķemmītes nosusini un apber ar sāli un pipariem. Uzkarsē pannu ar olīveļļu un apcep ķemmītes no abām pusēm, līdz tās kļūst zeltainas.
4
Sagriez otru ābolu plānās šķēlēs un iemarinē balzāmetiķī uz dažām minūtēm.
5
Pasniedz jūras ķemmītes uz ābolu biezeņa, pievieno marinētus ābolus un burkānu kaviāru. Dekorē ar zaļumiem un pasniedz uzreiz.