1
Sākumā sasmalcini Selgas cepumus nelielos gabaliņos un sagriez marmelādi mazos kubiņos.
2
Katliņā izkausē sviestu uz zemas uguns, pievieno kakao pulveri un cukuru, rūpīgi maisot, līdz masa kļūst viendabīga.
3
Noņem katliņu no uguns un ļauj masai nedaudz atdzist. Tad pievieno sakultas olas, strauji maisot, lai tās nesarecētu.
4
Šajā masā iejauc sasmalcinātos cepumus un marmelādi, rūpīgi samaisot, lai visi komponenti vienmērīgi sadalītos.
5
Izklāj uz galda pārtikas plēvi un uz tās uzliec sagatavoto masu. Formē masu desas veidolā, cieši satinot plēvē.
6
Ieliec veidoto desu ledusskapī uz vismaz 4 stundām vai līdz tā sacietē.
7
Pasniedz sagrieztu šķēlēs. Mmm...