1
Sagatavo biskvītu. Uzkarsē krāsni līdz 180°C. Sajauc miltus ar cepamo pulveri. Atsevišķā bļodā saputo olas ar cukuru līdz masa kļūst gaiša un gaisīga. Pakāpeniski pievieno miltu maisījumu, uzmanīgi maisot, un beidzot pielej šampanieti.
2
Lej mīklu cepamajā formā, kas izklāta ar cepampapīru, un cep 30 minūtes vai līdz biskvīts ir zeltaini brūns un iedurts kociņš iznāk tīrs. Atstāj atdzist.
3
Sagatavo krēmu. Svaigas zemenes sablendē līdz biezenim. Sajauc krēmsieru ar pūdercukuru, pievieno zemeņu biezeni un šampanieti, līdz masa ir viendabīga un krēmīga.
4
Kad biskvīts ir atdzisis, to horizontāli pārgriež uz pusēm. Apakšējo daļu pārklāj ar pusi no krēma, uzliek virsējo daļu un pārklāj torti ar atlikušo krēmu.
5
Dekorē torti ar svaigām zemenēm un, ja vēlas, viegli apkaisa ar pūdercukuru. Pasniedz atdzesētu.