1
Sāc ar dzērveņu želejas pagatavošanu. Sajauc želatīnu ar 100 ml dzērveņu sulas un ļauj tam uzbriest 5 minūtes.
2
Uzvāri atlikušo dzērveņu sulu ar cukuru, līdz tas izšķīst. Noņem no uguns, pievieno uzbriedināto želatīnu un maisi, līdz tas ir pilnībā izšķīdis.
3
Lej dzērveņu želeju glāzēs vai traukos un ļauj atdzist ledusskapī, līdz tā ir sacietējusi, apmēram 1 stundu.
4
Saldā krējuma želejas pagatavošanai sajauc želatīnu ar 100 ml saldā krējuma un ļauj tam uzbriest 5 minūtes.
5
Uzvāri atlikušo saldo krējumu ar cukuru un vaniļas cukuru, līdz tas izšķīst. Noņem no uguns un pievieno uzbriedināto želatīnu, maisot, līdz tas ir pilnībā izšķīdis.
6
Kad dzērveņu želeja ir sacietējusi, uzmanīgi lej saldā krējuma želeju virsū. Atkal atdzesē ledusskapī, līdz tā ir sacietējusi, apmēram 1 stundu.
7
Dekorē ar svaigām dzērvenēm un piparmētru lapiņu. Pasniedz desertu uzreiz vai turpini uzglabāt ledusskapī līdz pasniegšanai.