1
Sagatavo marinādi: sajauc etiķi, ūdeni, cukuru, sāli un maltos piparus. Pievieno lauru lapas un sagrieztus sīpolus. Labi samaisi.
2
Sagriez cūkgaļas kakla karbonādi aptuveni 3x3 cm gabaliņos. Pievieno gaļu marinādei.
3
Pievieno sagrieztus sīpolus un papriku gaļai, labi samaisi, lai viss vienmērīgi pārklātos ar marinādi.
4
Atstāj gaļu marinēties ledusskapī uz 2 stundām vai, ja iespējams, visu nakti, lai garšas labi saderētu.
5
Uzvelc gaļas un dārzeņu gabaliņus uz iesmiem, saglabājot nelielas atstarpes starp tiem.
6
Grilē šašliku uz vidējas uguns, regulāri apgrozot, līdz gaļa ir caurcepusies un viegli apbrūnējusi, aptuveni 20-30 minūtes.
7
Pasniedz karstu ar svaigu salātu un mērci pēc izvēles.