1
Sasmalciniet tumšo šokolādi un ievietojiet to karstumizturīgā bļodā.
2
Uzkarsējiet saldo krējumu un sviestu katliņā uz vidējas uguns, līdz maisījums sāk vārīties.
3
Noņemiet katliņu no uguns un pārlejiet karsto krējuma maisījumu pār sasmalcināto šokolādi. Atstājiet uz pāris minūtēm, lai šokolāde izkustu.
4
Maigi samaisiet, līdz šokolāde ir pilnībā izkususi un masa ir gluda un spīdīga.
5
Pievienojiet cukuru un turpiniet maisīt, līdz tas izšķīst.
6
Atdzesējiet masu ledusskapī apmēram 2 stundas, līdz tā ir pietiekami stingra, lai veidotu bumbiņas.
7
Izņemiet šokolādes masu no ledusskapja un ar rokām veidojiet nelielas bumbiņas.
8
Apviļājiet katru bumbiņu kakao pulverī, lai tās būtu pārklātas no visām pusēm.
9
Pasniedziet uzreiz vai uzglabājiet ledusskapī līdz pasniegšanai.